ПН-ВС: 09:00-18:00

ФОТОАЛЬБОМ З МАГНІТНОЮ ПЛІВКОЮ- БЕРЕЖІТЬ СПОГАДИ ПРОСТИМ І БЕЗПЕЧНИМ СПОСОБОМ

Є речі, які ми ніколи не хочемо забувати. Це і кохані, і маленькі і великі пригоди в повсякденному житті. Але навіть невелике свято, день народження або народження першої дитини варто зберегти назавжди. Краще всього це зробити за допомогою самоклеющихся фотоальбомів або як їх ще називають- альбоми з магнітною плівкою. Такі фотоальбоми можна знайти в нашому магазині у великому асортименті. Так що ви легко зможете поєднати практичне з красивим.

Що типово для самоклеящегося фотоальбому ?

Коли мова заходить про фотоальбоми, швидко стає зрозуміло, що тут можуть бути такі ж великі відмінності, як і на фотографіях. При підготовці фотографій необхідно приймати різні рішення. З одного боку, це питання, в яких розмірах має бути надруковане фото. Але роль грає і ваш особистий смак, наприклад, фотографії завжди можна зробити в "матовому" або "глянцевому" виді. При купівлі самоклеющегося фотоальбому все виглядає по-іншому. Вони доступні  в різних розмірах. Це зрештою визначає, який формат фотографії вписується в альбом В нашому магазині фотоальбомів також є моделі з різних палітурок і різних матеріалів. Також, вам ще належить вирішити, скільки сторінок повинен мати  самоклеящийся фотоальбом, для ваших потреб. Вони бувають з декількох сторінок до 100 сторінок.


Особливості  фотоальбомів з магнітною плівкою

Тепер до особливостей, які відрізняють фотоальбоми з магнітною плівкою  від інших фотоальбомів : класичний фотоальбом має декілька кишеньок, які міцно прикріплені до обкладинки. У них можна вставляти свої фотографії і знати, що вони захищені від пилу, бруду і сонячних променів. Фотоальбом з магнітною плівкою, працює трохи по-іншому. Знову ж таки, фотографії захищені від старіння. Проте, є  магнітна плівка на кожній сторінці фотоальбому усередині альбому. Просто підніміть її починаючи від краю сторінки, заповніть відповідну сторінку своїми улюбленими фотографіями, а потім накрийте фото і видаліть повітря з-під плівки. Це також дає вам можливість додати до фотоальбому інші особливі властивості, такі як тексти, малюнки, висушені квіти або орнаменти.

Які варіанти альбомів з магнітною плівкою ?


Різноманітність з магнітною плівкою фотоальбомів, не знає меж. Доступні різні матеріали обкладинок. Кожен з матеріалів обкладинки має свій шарм. Часто це просто діло особистого смаку, будь то модель льняної обкладинки, художній принт, вінілова обкладинка, паперова або обкладинка з кожзама. Те ж саме відноситься і до нескінченної колірної різноманітності. Вам подобається червоний колір? Альбом "Gekko Red", вам дуже підходить. На 60 сторінках ви знайдете досить місця для своїх спогадів. Візуально альбом вражає своїм цікавим дизайном .

Написати відгук
Увага:HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Гарно